Wonen in een klooster… Dat is nog eens een magische plek. Lange gangen, hoge plafonds, in het bos én dicht bij de stad. De perfecte plek om wonen, werken én recreëren te combineren.

Wil jij dat ook? Meld je dan aan via het formulier hiernaast.

Op dit moment zijn we plannen aan het maken. Het zal nog wel even duren voor we jou de sleutel van je nieuwe thuis kunnen overhandigen, maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn.

Het Eemklooster is een rijksmonument. Daarom is er overleg nodig met de gemeente Amersfoort en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, tijdens het ontwikkelen van de plannen. We vinden het ook leuk om van jou te horen wat jouw dromen/wensen zouden zijn. Volg ons daarom ook op Facebook daar kun je ook je ideeën met ons delen.

MEEDENKEN OVER WONEN IN HET EEMKLOOSTER?

Wil je meedenken? Dat kan. In de loop van dit jaar gaan we in principe bijeenkomsten organiseren met belangstellenden, om te bekijken wat er allemaal mogelijk en gewenst is. Geef je op via het formulier hiernaast, dan krijg je vanzelf een uitnodiging.

 

SCHETSEN

Hieronder vind je alvast wat schetsen hoe het zou kunnen worden.

Bijlage-2-Herindeling-Lyceumvleugel_Pagina_08-587x415

Een eerste idee over hoe wonen in het Eemklooster eruit kan zien.

ZUIDWESTVLEUGEL

De ideeën voor wonen in het Eemklooster gaan over de zuidwestvleugel van het complex. Dit noemen we ook wel de Lyceumvleugel. Op de kaart hieronder het gedeelte in de rode rechthoek.

Bijlage-2-Herindeling-Lyceumvleugel_Pagina_02-587x415

Situatietekening van het Eemklooster

Bedenk: dit zijn slechts schetsen. Er is nog geen plan. Dat gaan we in de loop van dit jaar ontwikkelen. 

WIL JIJ WONEN IN HET EEMKLOOSTER?

Blijf op de hoogte en geef je op met het formulier hiernaast. Zodra er ontwikkelingen zijn, laten we het jou weten.

Volg je ons al op Facebook?