Opgesloten diep onderin de donkere krochten van het Eemklooster. Een tikkende klok, hersenbrekende opdrachten, heftige uitdagingen en pittige puzzels tussen jou en de vrijheid. Welkom in het Eemklooster. Lukt het jou om te ontsnappen aan Bloody Mary?

Escaperooms worden een steeds populairder uitje voor gezinnen en bedrijven. Het principe: een groep mensen laat zich opsluiten in een kamer en moet proberen door slim denkwerk, samenwerken en koelbloedigheid te ontsnappen. De spanning loopt op door tijdsdruk, onverwachte gebeurtenissen, opjagende muziek, lichteffecten etc.

Bloody Mary

BM web back

 

 

De escaperoom in het Eemklooster is opgezet door Adam Wood, die we kennen van A-Dance. Adam vertelt in het AD: “De escaperoom in het Eemklooster is gebaseerd op de legende van Bloody Mary. Het is een Ierse legende. Bloody Mary is een meisje dat in een spiegel zit. Als je drie keer haar naam noemt verschijnt ze, met alle bloederige gevolgen van dien. Het verhaal van Rock City Escape gaat over Amy, die verdwenen is nadat ze met haar vriendinnen Bloody Mary opgeroepen heeft. De bezoekers moeten op zoek gaan naar Amy en uitvinden wat er met haar gebeurd is.”

Reserveren?

http://rockcityescape.nl

 

 

Alle nieuws