Welkom bij The Works in het Eemklooster in Amersfoort! The Works is de thuisbasis van een aantal Amersfoortse ondernemers die samen de ideale werkplek creëren.

Het idee van the Works is ontstaan vanuit de wens om de ideale werkplek voor onszelf te creëren. Lokaal werken, minder reizen en een collegiale sfeer. Een plek die zo prettig voelt, dat onze klanten voortaan liever naar ons komen dan andersom! Deel jij deze wens? Wij delen graag de ruimte!

Thumbnail van The Works
Het idee van Stichting The Works is dat we Amersfoorts ondernemerschap stimuleren.

Professionele woonkamer

The Works voelt als ‘professionele woonkamer’: huiselijk genoeg om gezellig te werken en zakelijk genoeg om klanten te ontvangen. Met een handgemaakte bar, een wand van tweedehands raamkozijnen en alleen maar tweedehands meubels ademt The Works creativiteit en duurzaamheid.

Het voormalige muzieklokaal van het nonnenklooster is bijna 190m2 groot. Met daarin een ruime kantoortuin met werkplekken (keuken, bar, bureaus, zithoek), een coachkamer (Talk), een overlegkamer (Meet) en een creatieve workshopruimte (Create).

Amersfoorts ondernemerschap

The Works is niet bedoeld als commerciële flexwerkplek. Het idee van Stichting The Works is dat we Amersfoorts ondernemerschap stimuleren. Door het aanbieden van inspirerende werkplekken aan een vaste club Amersfoortse ondernemers, het werken met leveranciers uit de regio en het organiseren van lokale events.

The Worksers

Momenteel delen we The Works met 6 Amersfoortse ondernemers: Bas van Straaten (organisatieadviseur/coach, Berkeley Square), Leonie Haas (illustrator, De Merkarchitect), Jan Willem Huurneman (artdirector, Gumtree), Matthijs Bramer (online entrepreneur, Xploriz.com), Mickey Scherer (organisatieadviseur/coach, Commick Sense) en Sander van de Vlasakker (creative consultant/copywriter, Flax Ideas). Maar er is nog plek!

Ben of ken jij Amersfoortse ondernemers die nog op zoek zijn naar een bijzondere werkplek? Kijk op www.theworksamersfoort.nl, stuur een mailtje naar info@theworksamersfoort.nl of bel Bas op 06-16606943.

Alle Huurders