Wij zijn Jeffrey Zwinkels & Anouk Damen van VolBewust en Volbewust Mindschool. In de huidige tijden van een drukke snelle levensstijl en leegte op het gebied van zingeving, lopen mensen regelmatig vast.

Met VolBewust coachen wij mensen om in alle hectiek overeind te blijven staan en bewuste keuzes te maken die passen bij wie ze zijn en wat ze willen. Dit doen we zowel individueel als voor groepen binnen organisaties.

Thumbnail van VolBewust & VolBewust Mindschool
Het idee is dat het regelmatig trainen van je geest net zo normaal wordt als naar de sportschool gaan.

Daarnaast hebben we sinds kort de VolBewust Mindschool. Bij onze ‘school’ kun je terecht voor wekelijkse meditatielessen, cursussen en events. Denk bij events onder andere aan inspirerende lezingen of (in het weekend) offline- en stiltedagen.

Onze ‘school’ is een toegankelijke plek waar je jouw mind op verschillende manieren kunt ontwikkelen en waar je kunt verbinden met anderen. Je leert er bijvoorbeeld meer over:

  • hoe je als persoon in elkaar zit;
  • hoe je meer rust (in je hoofd en lijf) ervaart;
  • hoe je omgaat met gedachten en emoties;
  • hoe je jouw bewustzijn verder ontwikkelt.

Dit doen we op een frisse en eigentijdse manier. Het idee is dat het regelmatig trainen van je geest net zo normaal wordt als naar de sportschool gaan. Daarom kun je een strippenkaart afnemen om regelmatig je mind te trainen.

Ben je nieuwsgierig naar wat meditatie je kan brengen? Of heb je weleens zin in een lekkere dag offline zijn en helemaal tot rust komen? Loop gerust een keer bij ons langs om kennis te maken of kijk op onze website www.volbewust.nl/mindschool. Volg ons ook zeker op Linkedin of Instagram om op de hoogte te blijven van alle events en cursussen, of meld je via de website aan voor onze nieuwsbrief.

Alle Huurders