Loop je ergens vast in je leven? Past Reality Integration-coaching helpt je om afscheid te nemen van gedrag en gevoel dat je in de weg zit.

Wil je werk vinden dat vervullend is? Met loopbaancoaching vind je uit wat écht voor je werkt.

Hoe komt het dat bepaalde personen of situaties je altijd triggeren? Waar komen die heftige emotionele reacties vandaan? En waarom beland je in een depressie, een burn-out, of een paniekaanval? (Bekijk hier alle problemen waarbij PRI ingezet kan worden)

Thumbnail van Coaching rond vragen over loopbaan & Levensloop
Hoe mooi is het als je je werk vanuit levenskracht en passie kan vormgeven!

PRI (Past Reality Integration) laat precies zien waar je emoties en pijn vandaan komen, en hoe je uit hun grip kunt komen. Mijn PRI sessies geven je stap voor stap meer vrijheid en vertrouwen. Je wordt minder een ‘speelbal van het leven’, en je krijgt steeds meer het gevoel dat jíj het heft in handen hebt.

We gaan in de sessies samen aan de slag om jouw probleem helder te krijgen. PRI laat zien dat de emotionele pijn die je voelt vaak meer met vroeger te maken heeft dan met je situatie nu. Die pijn heb je toen vaak verdrongen. Of je was nog zo klein dat je hem niet eens bewust kon ervaren. Hierdoor ‘regeert’ deze pijn je leven nog steeds.

PRI coaching maakt je pijn van vroeger weer zichtbaar, en laat ook zien hoe je je hiertegen bent gaan beschermen (je afweer). De oude pijn verliest op die manier zijn ‘macht’ over je.

Doel PRI

Het doel van PRI is dat je kunt gaan leven vanuit vrijheid en vanuit je hart, in het hier en nu. Om te gaan voelen wat je echt nodig hebt, en om op een rustige en volwassen manier met lastige situaties om te kunnen gaan.

Loopbaancoaching

De loopbaancoaching die ik geef, helpt je in contact te komen met jezelf. Dat is de beste basis die je kunt krijgen om je leven en loopbaan vorm te geven.

Het is een groot misverstand dat je jezelf van buitenaf kunt leren kennen of een keuze kunt maken. Wie je bent kan je alleen van binnenuit ervaren door in contact te komen met je gevoel. Je denkvermogen is daarbij ook van belang, maar kan niet alléén bepalend zijn voor essentiële keuzes in je leven of loopbaan.

Bij de loopbaancoaching die ik geef, staat jouw gevoel centraal. Dat brengt je meer inzicht dan testen, methodieken of vragenlijsten. Mijn interventies zijn gericht op het naar boven halen van je levenslust en levenskracht, op het bewust worden van je overlevingspatronen (afweermechanismen) en het werken met de blokkades in jezelf die jou belemmeren. Ik werk hierbij volgens de PRI methode.

Hoe mooi is het als je je werk vanuit levenskracht en passie kan vormgeven!

Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van loopbaancoaching heb ik natuurlijk ook alle kennis en ervaring in huis op het gebied van het maken van een CV of sollicitatiebrief, het inzetten van LinkedIn en het voeren van sollicitatie- en netwerkgesprekken. Daarnaast heb ik een groot netwerk en gedegen kennis van de arbeidsmarkt.

 

Contact:

thekla@theklavanmiddendorp.nl

of bel: 06-28909668

Alle Huurders