Met je team word je door de catacomben van het klooster geleid en naar de kamer gebracht. Aan de muur hangen wat religieuze prenten, in het midden staat een grote tafel met wat attributen erop, in de hoek van de kamer zie je een piano. Dan gaat de deur op slot. De timer op het scherm in de kamer geeft aan dat je een uur hebt om de deur naar je vrijheid te openen. De tijd tikt. Even staan jullie verdwaasd om je heen te kijken, dan begint iedereen driftig te zoeken naar aanwijzingen. Iemand hoort een vreemd geluid. Was het één van jullie? Of is de legende van Bloody Mary echt..?

 

Bloody Mary is een real-life escape game, een race tegen de klok, waar jij en maximaal 5 anderen moeten proberen binnen 60 minuten te ontsnappen, en daarbij uit de handen te blijven van Bloody Mary.

Thumbnail van Rock City Escape
Deze spannende theatrale en mentaal intense uitdaging zal onvergetelijke herinneringen achterlaten, bij jou en iedereen die dapper genoeg is en het aandurft het spel te spelen!

Stel jezelf voor met een groep vrienden, familie, of collega’s, gebracht naar een plek waar jullie je in een andere wereld wanen, waar alle werkelijkheid er even niet meer toe doet. Je raakt verstrengeld in een spannend plot, opgesloten in een kamer, waar jij en je team de uitdaging moeten aangaan om naadloos samen te werken en binnen een uur te ontsnappen. Een reeks van hoofdbrekende aanwijzingen, puzzels en visuele rekwisieten geplaatst in de ruimte helpen jullie om stukje voor stukje de oplossing van het mysterie te ontrafelen.

Bloody Mary.. Bloody Mary.. Bloody Mary..

Roept dit ritueel werkelijk deze donkere, geteisterde geest op, of is het enkel wonderbaarlijke fantasie die de goedgelovigen beetneemt?

Nieuwsgierig? Betreed dan de kamer, maar wees gewaarschuwd: je zult nooit meer dezelfde zijn!

Bloody Mary is gevestigd de kelder van het prachtige O.L.V. ter Eemklooster in Amersfoort en is dagelijks geopend tussen 10:00 uur en 00:00 uur.

Reserveren kan via de website: http://rockcityescape.nl/reserveren

Kom je er niet uit, of heb je een vraag? Neem contact met ons op: per mail via info@rockcityescape.nl, of telefonisch op 06-22656385.

 

Rock City Escape

Daam Fockemalaan 22

3818 KG Amersfoort

http://rockcityescape.nl

Alle Huurders