Wat is Paraaf? # Paraaf maakt blij met eigenzinnige ontwerpen # Bureau voor artdirectie en grafische vormgeving # Eerste hulp bij grafische ongelukken

 

Dit is de korte omschrijving van Paraaf. Je kunt hier terecht voor concept en vormgeving van nagenoeg alles wat zichtbaar is. Of het nu een boek, een magazine, een flyer, een website of een visitekaartje is. Zolang het aan onderstaande kenmerken voldoet kan er, wat Paraaf betreft, een paraaf onder!

# het is creatief # het probleem is opgelost # het resultaat is fraai # gemaakt tegen een eerlijk maar vriendelijk tarief

Wat doet Paraaf? Paraaf maakt blij met eigenzinnige ontwerpen en vormgeving.

Torsten van Geest werkt als zelfstandig artdirector en grafisch vormgever sinds 2011 onder het label ‘Paraaf’.

Al veel langer, sinds 2002, geeft Torsten vorm aan de communicatie van voornamelijk – maar zeker niet uitsluitend – kennisinstituten, stichtingen, goede doelen en uitgeverijen.  Naast ‘dagelijkse’ communicatie geeft Paraaf ook vorm aan boeken, websites, congressen en vele andere uitgaven en communicatiemiddelen.

De kunst van het hardwerken, leerde Torsten bij verschillende reclamebureaus. De regel daar was dat studiowerk altijd geparafeerd moest worden door een van de artdirectors. Zo kwam Torsten op zijn latere bedrijfsnaam: Paraaf.

Wat deed Paraaf?

Vóór Paraaf werkte Torsten in de studio van…

… Xplore/SGO uitgeverij, later opgegaan in Uitgeverij Kwintessens. Torsten deed veel ervaring op met de creatie van hun periodieke uitgaven, zoals de lesmethoden Trefwoord, De Zoutkorrel en Zinbox.nu. Ook leerde hij daar de wereld van de goede doelen en stichtingen kennen en deed werk voor onder andere het Wereld Natuur Fonds, Stage Entertainment, KidsRights, DeKinderkliniek en vele anderen.

…Gravèl in Amstelveen en later Ouderkerk aan de Amstel. Voornamelijk voor de accounts van reclamebureau Leads en Bureau a/d Amstel, zoals Nestlé, Halfords, Golden Tulip en BelCompany.

… Firm in Bunnik. Firm reclamebureau had als grootste klant, The Phonehouse, waarvoor elke maand onder andere een dik magazine en een huis-aan-huis blad uitgebracht moest worden.

Met en voor wie werkt Paraaf?

# Uitgeverijen # Illustratoren; # Tekstschrijvers; # Middenstanders; # Kennisinstituten; # Onderwijsinstellingen; # Zelfstandigen; # Particulieren; # Kredietverstrekkers; # Goede doelen; # Kunstenaars.

Neem contact op

Meer weten of nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem contact op!

Bureau voor artdirectie & grafische vormgeving

Torsten van Geest

BEZOEKADRES

Klooster OLV ter Eem – ingang Zuid – kamer 412

Daam Fockemalaan 22 3818 KG Amersfoort

TELEFOON +31 (0) 618810483

E-MAIL info@paraaf.com

WEBSITE www.paraaf.com

 

Alle Huurders