Fit worden en fit blijven, wij begeleiden u om deze doelstelling te behalen. Bij klachten aan spieren en gewrichten is een spoedig herstel met een structurele verbetering in de kwaliteit van uw bewegen ons streven.

Om dit bereiken bieden wij multidisciplinaire eerstelijnszorg, met therapeuten gespecialiseerd is in uw hulpvraag. Door deze specialisatie en onze actieve inbreng bij universiteiten en opleidingsinstituten staan wij garant voor de beste (para)medische zorg.

Thumbnail van OREC
Mens sana in corpore Sano, een gezonde geest in een gezond lichaam

Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten zijn welkom bij OREC.

  • Dit kunnen veelvoorkomende klachten zijn; zoals (acute)blessures, overbelastings- of pijnklachten in bijvoorbeeld armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sport, werk, hobby, of door het ouder worden. Hiervoor krijgt u een effectieve behandeling en advies.
  • OREC is gespecialiseerd in de (complexe) revalidatie na een operatie of ongeval. Ook voorafgaand aan een operatie kan OREC u begeleiden om uw conditie en kracht te verbeteren en daardoor sneller te herstellen.
  • Het Nek Rug Centrum van OREC biedt een uniek meetbaar multidisciplinair behandel- en trainingsconcept.
  • Topsportbegeleiding, bij OREC is ruime ervaring met het begeleiden van (para)olympische-, prof, en amateursporters, waarbij aandacht voor de fysieke en mentale aspecten.
  • OREC begeleidt mensen, die vanwege een (chronische) aandoening, zoals een CVA, Parkinson, Etalagebenen of hartproblematiek beweegzorg nodig hebben.
  • Preventieprogramma’s middels Medische Fitness en Leefstijlcoaching.

OREC is aangesloten bij ParkinsonNet, ClaudicatioNet, Schoudernet werk Gooi en Eemland, David Back Concept, regionaal Pijn Netwerk, MSG Science Netwerk (VU), Academisch Netwerk (HU).

Een revalidatieprogramma van OREC bestaat uit een inventarisatie, behandelingen, een oefenprogramma afgestemd op uw individuele behoeften, tussentijdse evaluaties en een eindbeoordeling met adviezen. OREC biedt u gespecialiseerde (para)medische begeleiding, een ruime trainingszaal, 80 hectare natuurgebied voor ‘outdoor’ revalidatie en ook een prettige sfeer.

OREC werkt samen met Neurologen, Orthopedische Chirurgen, Sportartsen, Cardiologen, Psychologen, University of Applied Science Utrecht, Vrije Universiteit Amsterdam, Sportverenigingen en Re-integratie Bedrijven.

Wij hebben ‘plus’ contracten met alle Nederlandse Zorgverzekeraars.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het algemene nummer 035 538 54 60, U kunt ook een afspraak maken via onze website.

www.orec.nl

www.nekrugcentrum.nl

Alle Huurders