Bij levensvragen denk je misschien meteen aan ‘grote’ vragen over de zin van het leven. Maar ook een vraag over welk werk bij je past, is een levensvraag. Lisanne van de Weerdhof heeft onder de naam L’eliXXor een praktijk voor levensvragen op het Eemklooster.

 

Een levensvraag gaat over iets dat invloed heeft op je (dagelijks) leven. En dus kan het een alledaagse, praktische vraag zijn waar je zelf niet uitkomt of een meer filosofische, spirituele vraag waar je eens over wilt sparren.

Thumbnail van L’eliXXor
Bij L’eliXXor ben je welkom om je vragen te verkennen en je eigen antwoorden te vinden.

Of het nu gaat om werk of ondernemerschap, relaties, gedragspatronen of obstakels die je tegenkomt, als het niet lukt om te zijn wie je wilt zijn of het leven te leiden dat je graag zou willen… Alles kan.

XX marks the spot. Bij L’eliXXor ben je welkom om je vragen te verkennen en je eigen antwoorden te vinden. Ik stel vragen en verhelder; zo kom jij verder.

Ik ben geïnspireerd door de dieptepsychologie van Carl Jung en ik zet graag creatieve en visuele hulpmiddelen in om een andere laag aan te boren en nieuwe perspectieven te ontdekken. Dat maakt de innerlijke ontdekkingsreis ook fun!

Voor meer info of aanmelding zie www.lelixxor.nl of e-mail naar welkom@lelixxor.nl

Alle Huurders