“De ene artiest is al blij als je een extra lampje in zijn kleedkamer regelt. Anderen hebben ronduit excentrieke wensen. Sting is echt een relaxte vent, met de jongens van Mumford & Sons hebben we gevoetbald …”

Lees verder

Alle huurders

sorteer op naam | branche
BOEi

BOEi| monumentenzorg

Amersfoort is de officieuze restauratiehoofdstad van Nederland. Daarom is het Eemklooster – Amersfoorts grootste rijksmonument – een van de best denkbare plekken voor BOEi, voluit: Nationale Maatschappij tot Behoud, Ontwikkeling en Exploitatie van industrieel erfgoed.

Lees interview
De CoachZaak

De CoachZaak| coaching en medisch

LifeCoach, stresscoach, mindbody counselor, stiefgezincoach, trainer.
Specialisatie: chronische stress en burn-out, balans werk en gezin, relaties (werk en privé)

Lees interview
Dokter Bosman

Dokter Bosman

Of het nu gaat om ADHD, depressiviteit of burn-out klachten: bij Dokter Bosman kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met psychische of psychiatrische problemen terecht voor diagnostiek en behandeling. Sinds 1 januari 2016 is de hoofdvestiging in het Eemklooster. ‘Het verschil met reguliere ggz-instellingen is dat wij de klant centraal stellen’, vertelt Michiel Bosman, psychiater en grondlegger.

Lees interview

Dunlop Creative| creatieve ondernemers

DunlopCreative wordt gerund door Marleen Dunlop (1969). Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunst te ‘s Hertogenbosch en nu alweer enige tijd als Tattoo Artist en Designer werkzaam als DunlopCreative.

Lees interview
Het Productiekantoor

Het Productiekantoor| creatieve ondernemers

“De ene artiest is al blij als je een extra lampje in zijn kleedkamer regelt. Anderen hebben ronduit excentrieke wensen. Sting is echt een relaxte vent, met de jongens van Mumford & Sons hebben we gevoetbald …”

Lees interview
ITVitae traint IT-talenten met autisme

ITVitae traint IT-talenten met autisme

Mensen met een diagnose in het autismespectrum hebben vaak bijzondere talenten. Maar veel van hen zitten noodgedwongen huis. Tijd om daar iets aan te doen, dachten ondernemers Frans de Bie en Peter van Hofweegen. Daartoe richtten ze ITVitae op. Sinds september 2015 is ITVitae gevestigd in het Eemklooster.

Lees interview
Panta Rhei

Panta Rhei| kinderopvang

“Als ouders hier over de drempel stappen, ervaren ze dat als een warm bad. Dat zeggen ze altijd weer,” vertelt Marjolijn Wolsink. Ze is oprichtster en directeur van Kinderopvang Panta Rhei, de oudste huurder in het klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem. Sinds 1997 is de kinderopvang en BSO op antroposofische basis gevestigd in de zuidvleugel van het pand, dicht tegen het bos en het enorme sportveld aan.

Lees interview
Restaurator Mirjam Berntsen

Restaurator Mirjam Berntsen| creatieve ondernemers, monumentenzorg

Restaurator Mirjam Berntsen heeft sinds twee jaar haar atelier in het Eemklooster. Ze herstelt schilderijlijsten en ander houtwerk, voor particuliere opdrachtgevers en musea. De combinatie van praktijk en onderzoek vindt ze het leukst. “Het is dankbaar werk, om een object te restaureren.”

Lees interview

Stichting Kinderopvang Amersfoort| kinderopvang

Wij werken met enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan  de opvang van kinderen. Zowel in kinderdagverblijven,  peuterwerkplaatsen, voorscholen als bso’s. Kies de SKA voor betrouwbare  en ook gewoon geweldig leuke opvang! Kijk voor meer informatie op www.ska.nl

Lees interview

Studiekring| Onderwijs

Professionele huiswerkbegeleiding.

Lees interview
Sylvia Lagerweij – Coach

Sylvia Lagerweij – Coach

Ik ben coach met hart en ziel. Werkend vanuit eenvoud kan ik je helpen anders te kijken. Naar jezelf, naar de anderen, naar jullie team, naar de wereld en vooral naar de realiteit. Door je blik te verruimen kun je meer gemoedsrust en een gevoel van innerlijke vrede ervaren in je leven. Ik ondersteun je er graag bij. Sylvia Lagerweij verruimt je blik.

Lees interview
Thekla van Middendorp PRI en coaching voor een licht leven

Thekla van Middendorp PRI en coaching voor een licht leven| coaching en medisch

Loop je ergens vast in je leven? Past Reality Integration-coaching helpt je om afscheid te nemen van gedrag en gevoel dat je in de weg zit.

Wil je werk vinden dat vervullend is? Met loopbaancoaching vind je uit wat écht voor je werkt.

Lees interview
Vakgroep Restauratie

Vakgroep Restauratie| monumentenzorg

De Vakgroep Restauratie is de landelijke branchevereniging van erkende restauratiebouwbedrijven. Onze leden zijn allen “erkend restauratie bouwbedrijf”. Dat wil zeggen dat de bedrijfsorganisatie en het restauratie-vakmanschap van deze bedrijven voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Lees interview
WerfSelect

WerfSelect| creatieve ondernemers

Wie de klantenlijst op de site van WerfSelect bekijkt raakt al snel onder de indruk. Alle grote corporates zijn aanwezig. WerfSelect bemiddelt in Interim-Marketeers. Ze hebben een netwerk met honderden professionals die bedrijven en organisaties op tijdelijke basis helpen om hun diensten, producten of ideeën aan de man c.q. vrouw te brengen.

Lees interview